Heinäkuussa oli ystäväni häät, ja sain tehdä juhliin hääpikkuleivät ja kakunkoristeet. Häät oli sen verran isot ettei kakkujen teko olisi onnistunut...11 hääkakun koristeiden teko ja melkein 800 massalla päällystetyn pikkuleivän tekemisessä oli kyllä mulle iltaisin hommaa  :) Mukavaa sellaista : )

Ystäväni toive oli, että kakunkoristeet olisi värikkäitä kukkia, ja hieman lehtiä seassa. Kukkiin värit otettiin lautasliinasta, joka näkyy yhdessä kuvassa.

Kakut koristelin hääpäivän aamuna kylmäkontissa, jossa koristeet ikävästi kärsivät. Hieman liian kylmää ja kosteaa, niin koristeet lähti sulamaan. Se harmitti aika paljon.

Pikkuleipien pohjana on mansikkainen vaalea pikkuleipä, välissä mansikkamarmeladia ja päällinen kaulintamassaa. Sydämen muotoiset oli gluteenittomia pikkuleipiä.

Pikkuleipien päällisien teko oli aika hidasta, ja kun niitä oli aika huikean paljon. Kaulintamassaa päällisiin kului 7 kg...huh!

 

Itse nautin häistä vieraana, enkä edes viitsinyt häiden aikana käydä kakkuja enkä pikkuleipiä kuvaamassa, mutta onneksi oli ammattilainen paikalla.

Kiitos Ilkka Hakamäki kuvien käytöstä!

http://www.ilkkahakamaki.com/

https://www.facebook.com/ilkkahakamakiphotography/timeline

 

MAKPG218.jpg

Kuva: Ilkka Hakamäki photography

 

MAKPG220.jpg

Kuva: Ilkka Hakamäki photography

 

MAKPG223.jpg

Kuva: Ilkka Hakamäki photography

 

MAKPG216b.jpg

Kuva: Ilkka Hakamäki photography

 

MAKPG215.jpg

Kuva: Ilkka Hakamäki photography

 

DSC_1972.jpg

DSC_1974.jpg

DSC_1967.jpg

DSC_1961.jpg

DSC_1931.jpg

DSC_1944.jpg