Tämän kesän mustikkasatoa meni pakastimeen, mutta myös jäätelöön ja piirakkaan. Vihdoin sain muokattua mieluisen kermajäätelöpohjan, joka pysyy pakastimessa hyvänä ja pehmeänä.
Mustikkapiirakan pohjassa on käytetty täysjyväjauhoja ja kookossokeria.
sunnuntai, 1. syyskuu 2013
Tämän kesän mustikkasatoa meni pakastimeen, mutta myös jäätelöön ja piirakkaan. Vihdoin sain muokattua mieluisen kermajäätelöpohjan, joka pysyy pakastimessa hyvänä ja pehmeänä.
Mustikkapiirakan pohjassa on käytetty täysjyväjauhoja ja kookossokeria.
Olen +40-vuotias ja asun mieheni ja kahden lapsen kanssa Etelä-Pohjanmaalla.
Päivät olen töissä, ja illat perheen parissa. Ja aina välillä kun aikaa löytyy, niin leivon, askartelen, pyöräilen ja ompelen.
Olisi mukavaa jos jättäisit kommentteja käynnistäsi.
Tai voit laittaa postia: piianjutut(ät)gmail.com
Ethän kopioi kuviani.
Kommentit