IMG_0830A-normal.jpg

IMG_0835A-normal.jpg

IMG_0839A-normal.jpg

IMG_0840A-normal.jpg

Muutama päivä sitten kauppoihin tuli myyntiin Koristeelliset kakut -lehden ensimmäinen numero. Tämä lehti on ollut minulla parin viikon ajan, kun julkaisija lähetti sen minulle arvioitavaksi.

Oikeastaan lehti on minulle tuttu jo viime vuodelta, tilasin sen koemyynnin yhteydessä, kun siitä julkaistiin kuusi ensimmäistä numeroa muutamalla paikkakunnalla. Mutta nyt lehti ilmestyy joka puolella Suomea, ensimmäisestä numerosta alkaen.

 

Koristeelliset kakut -lehdessä on selkeitä ohjeita koristeiden tekoon, sekä herkullisia reseptejä ja näyttäviä kakkuja.

 

Lehden mukana tullee kaupanpäällisiä, joilla ohjeiden avulla saa tehtyä koristeellisia leivonnaisia. Tämän ensimmäisen lehden mukana tulee pahvinen kakkuasetti, kaksi perhosmuottia ja koristehilettä.

 

Lehdessä on hyviä ideoita ja ohjeita heille, joilla on herännyt kiinnostus kakkujen ja koristeiden tekoon, tai ovat hiljan aloittaneet kakkuilun. Suosittelen hankkimaan lehden!

 

Jos kakkuilu on melkein jokapäiväistä ja koristeiden teko aika tuttua puuhaa, niin lehdestä iloa tuo kauniit kuvat. Harmittamaan jää lehden vähäinen sivumäärä sekä sisältö, joka ei ehkä sittenkään tarjoa toivottua uutta harrastuksen pariin.

 

Lehdestä lisätietoja Koristeelliset kakut sivulla. Sekä facebookissa.