Laitetaanpas tähän väliin kesäinen jäätelö. Noita leipomuksia kyllä on vaikka kuinka paljon mitä pitäisi tänne laittaa, mutta nyt on jäätelön aika ja muut saa vielä odottaa.
Melkein joka blogissa on ollut hyvin ajankohtainen leivonnainen eli raparperipiirakka, mutta minä päätin tehdä piirakan sijaan jäätelöä.
Mansikka-raparperijäätelö
- 3 dl kuohukermaa
- 1 pkt mascarponea
- 400 g tuoreita mansikoita pieninä paloina
- raparperihilloketta
Kaikki ainekset jäätelökoneeseen ja noin 45 min kone käynnissä.
Raparperihillokkeen keitin 500 g raparperia pieninä paloina, ½ dl vettä ja 1 dl ruokosokeria. Keittoaika niin kauan että on paksua hilloketta. Jäähdytys.
Ja oli se niin kesäistä! Koristeeksi muutama sitruunamelissan lehti.
Kommentit