Tässä on joitain kuvia joululeivonnaisista. Kaikkia ei muistanut jouluhälinän keskellä kuvata.
Pipareita tehtiin useampaan kertaan, ja perinteisen sydämien ja kukkien lisäksi piparit sai muodon mm. vihaisista linnuista, lumikista ja pipariukoista.
Joulusuklaa valmistui osaksi raakasuklaasta ja makua sai kojimarjoista, karpaloista, inkivääristä ja cashewpähkinöistä.
Jouluntoffeet maistui ja tuoksui kanelilta. Toffeista tein kunnolla imeskeltäviä, joka tulee keittovaiheen korkeasta lämpötilasta. Toffeista osa lähti pienissä pusseissa lasten hoitotädeille. Myös näitä toffeita, sekä suklaita ja kahvikakku päätyivät työpaikalleni.
Kahvikakut on niin perinteisiä, joita joka joulu teen eli Vanha hyvä piparkakku -ohjeella.
Joulupulla sai värin sahramista ja muodoiksi tuli mm. joulukello ja sotilaspoika.
Jouluhalko sai maukseen suklaisen tiramisutäytteen ja myös samat maut löytyy päällyksestä.
Pellille valmistettu joulukakku sai suklaisen pohjan ja väliin appelsiinimarmeladin. Päälle suklaakuorrutteen ja koristeeksi sitruunavalkosuklaata.
Kommentit