Oskarin synttäreiden suolaiset tarjottavat.

Ohrapiirakoiden pohjaan on jauhoina käytetty pelkästään ohrajauhoja ja täytteenä on hitaasti haudutettu ohrapuuro. Valmiit piirakat on uitettu voi-maitoseoksessa. Piirakat olivat tosi hyviä ja pehmoisia valmistuessa, mutta tarjolle kun niitä lämmitin uunissa, kävi vähän huonosti. Pidin vähän liian kauan kuumassa uunissa ja ne ehti kuivahtaa. Syötyä kumminkin tuli.

Täytetyn leivän taikinaan on käytetty mm. oliiviöljyä, hunajaa ja durumvehnäjauhoja. Leipätaikina on kaulittu ja kääritty kuin kääretorttu. Käännetty ympärän muotoon ja yhdistetty saumat. Täytteenä on käytetty maalaiskinkkua, metvurstia ja mozzarellajuustoa.

Astiastoni kasvoi taas kesällä tuolla ihanalla Runon sesonkituotteella, neitoperholla.  smiley