Töihin vein nimipäivätarjoiluksi pesto-kinkkuhyrriä ja limefudgeja. Tosin Piian päivää vietettiin vähän myöhässä, mutta ei se haittaa. Kaimani teki makean tarjottavan ja minä puolestaan suolaisen ja tosi makean.

Hyrrät on kyllä hyviä, ja kun ne vielä valmistaa itse tehdystä rahka-voitaikinasta. Samasta taikinasta tein jouluksi joulutortut. Ja taikinaa voi käyttää monissa leivonnaisissa, esim. suolaisissa ja makeissa piirakoissa. Kannattaa kokeilla, ja kun se on niin helppo tehdä.

Rahka-voitaikina

  • 500 g voita
  • 500 g maitorahkaa
  • 500 g vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta

Huoneenlämpöinen voi sekoitetaan rahkaan ja lisätään jauhot. Sekoitetaan tasaiseksi massaksi.






*  *  *  *  *

Blogini hiljenee ainakin viikoksi kirjoituksien ja kommentoinnin osalta. Vuodatus blogintarjoajana kehittää ja uudistaa toimintaa, joten siitä johtuu kyseinen käyttökatko. Ei kai auta muu kuin jäädä jännittämään mitä tapahtuu. Toivon että uudistus yllättää positiivisesta ja voisin pian ottaa urakakseni laittaa vanhoihin juttuihin kuvia takaisin.