Tämä blogi on pitänyt parin viikon kesäloman, ihan pakosta. Vuodatus.net järjestelmässä olleen sähkökatkon vuoksi vuodatuksen blogeissa on ollut parin viikon toimintakatko. Nyt taas blogi toimii, mutta mikä ikävintä niin kaikki kuvat ovat hävinneet.

Vuodatus.net ylläpidon tiedote:

Nyt alkaisi näyttää siltä, että huomenna päästään vihdoinkin takaisin linjoille. Tänään vielä tarkistellaan juttuja ja lämmitellään systeemejä huomista varten.

Huonot uutiset ovatkin sitten huonoja. Datanpalautusfirmalta tuli tieto, että kuvapalvelimen kovalevy on täysin menetetty. Saatavilla on vain epäsynkassa olleen kakkoskovalevyn kuvat sekä kaapista löytyneen vanhan backup-kovalevyn kuvat. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kuvat elokuusta 2009 eteenpäin ovat hävinneet (aikaisemmin mainittu puolitoista vuotta oli virheellinen tieto).

Olemme äärimmäisen pahoillamme tapahtuneesta.  

 
Tällä hetkellä tuumin mitä jatkossa meinaan tehdä. Jatkanko blogin pitoa vuodatuksella, vai vaihdanko palvelimen tarjoajaa. Tai jatkuuko Piian jutut blogi ollenkaan. Saas nähdä. Kaikki kuvat kyllä on itselläni tallessa, mutta se työ mikä niitä on sijoittaa oikeisiin kirjoituksiin, ei ole mikään nopea juttu.