Nämä voisarvet on tehty ohjeella jossa voi kaulitaan taikinan väliin ja kohotetaan kylmässä. Sarvista halusin kumminkin juustoisia, niin laitoin juustoraastetta sisälle rullaamisvaiheessa.

Noita Tupperwaren tuotteita taitaa olla kaikki kaapit täynnä ja tämä Croissant maker on viimeisin hankinta. Tällä hetkellä sitä ei taida olla Tupperwarella saatavana, kun oli vain kuukauden kampanjassa kesällä, mutta jos olis uudessa kuvastossa joka piankkoin ilmestyy.

Croissant makerillä on helppo tehdä tasakokoisia sarvia ja kun levyn kääntää toisinpäin, niin saa tehtyä puolet pienempiä sarvia. Ehkä makeat sarvet vois olla pieniä. Taikina eka kaulitaan pöydällä noin muotin kokoiseksi ja nostetaan muotin päälle. Sen jälkeen kaulitaan taikina muotin päällä, niin leikkaantuu tasakokoiseksi paloiksi. Palat ei yhtään kutistu tuossa vaiheessa.

Saahan sarvet tehtyä helposti itse leikkaamalla, mutta onhan se kiva välillä että saa keittiössä käyttää kaikenlaisia apuvälineitä leipomisessa. Vaikka sitä tiskiä tuleekin.