Kakku on tehty ruis- ja vehnäpaahtoleivistä. Kumpaakin on kaksi kerrosta, vuorotellen aloittaen tummalla, ja kerroksessa on 8 palaa, joista reunat leikattu pois.

Kostutukseen käytetty maitoa.

Täytteenä on kylmäsavulohi tahna ja sen päälle lämminsavulohta. Lämminsavulohta käytin 500g ja tahnaan sekoitin seuraavat aineet:

200g kylmasavulohta pienittynä, 3rkl sitruunanmehua, 1 nippu pilkottua tilliä, 400g ranskankermaa, 400g maustamatonta tuorejuustoa, 200g kylmasavulohi tuorejuustoa ja ½tl jauhettua mustapippuria.

Kakun laitoin jääkaappiin vuorokaudeksi tekeytymään ja seuraavana päivänä kakun kuorrutin maustamattomalla tuorejuustolla, jonka ohennin maidolla. Tuorejuustoa meni noin 400g.

Koristeeksi salaatin lehtiä, tomaattia, kylmäsavulohta ja tuorekurkusta tein kukkamuotilla kukkia.

Kakusta piisaa noin 15 hengelle.