Pyöräytinpä nopsaa illan vieraille raitakääretortun ja koristelin pikkuleipiä.

Kääretortussa on välissä diplomaattikreemiä ja mansikkamarmeladia. Päällä olevat koristeet on suklaata.

Pikkuleipien pohja on aikaisemmin tekemiäni muropikkuleipiä, väliin laitoin vähän diplomaattikreemiä ja päällä on vadelmanmakuista vaahtokarkkimassaa. Kukat on suklaata.

Ihastuin tuohon diplomaattikreemiin siinä määrin, että taitaa tulla sitä käytettyä usein kääretortun välissä. Siihen ohje:

Diplomaattikreemi

  • 2 dl vettä
  • ¾ dl vaniljakreemijauhetta
  • noin 3 dl kuohukermaa

Vesi ja vaniljakreemijauhe sekoitetaan vatkaimella muutaman minuutin ajan. Kerma vatkataan vaahdoksi ja yhdistetään kreemiin. Annetaan seistä jääkaapissa noin 30 minuuttia ennen käyttöä.